14
jun

Vacature: Bouwkundige met affiniteit voor duurzaamheid

Jouw rol

Als bouwkundige ben je een belangrijke schakel binnen ons bureau. Je werkt aan uiteenlopende projecten en bent breed inzetbaar. Je werkt samen in een team van getalenteerde, betrokken, enthousiaste professionals die houden van wat ze doen.

Wat wij van jou verwachten:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met duurzaamheid en verduurzaming
 • Kennis en affiniteit met installatietechniek is een pré
 • Ervaring met monumentaal erfgoed is een pré
 • Relevante werkervaring
 • Parate bouwkundige kennis
 • Kennis van Nederlandse bouwregelgeving
 • Oog voor detail
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over ons

TPAHG architecten is een veelzijdig bureau met meer dan 50 jaar ervaring in restauratie- en nieuwbouwprojecten. TPAHG architecten is een ERM gecertificeerd Erkend Restauratie-Architectenbureau. Met onze pragmatische benadering werken wij aan maatwerkoplossingen waarin maatschappelijke, duurzame en technologische ontwikkelingen zijn geïntegreerd.

Ons team van architecten, projectleiders en tekenaars werkt efficiënt en direct samen aan het ontwerp en de uitwerking van projecten. We zijn een hecht, doelgericht en pragmatisch team in een horizontale organisatie. We werken onze plannen uit met onder andere Revit en AutoCAD.

Onze werkzaamheden omvatten ontwerp, digitaal tekenwerk, instandhoudingsplannen, verduurzamingsadviezen, bestekken, calculaties en subsidieaanvragen. Als DuMo-adviseur en als partner van het ontzorgingsprogramma van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed ondersteunen we eigenaren, zoals gemeenten en musea, bij de verduurzaming van hun panden. Door het volledige traject van ontwerp tot realisatie zorgvuldig te begeleiden, ontzorgen wij onze opdrachtgevers en waarborgen we de kwaliteit van elk project.

Wat wij bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving met het mooiste uitzicht van Noord-Holland
 • Een ontspannen team met een geweldige werksfeer
 • Gevarieerde en uitdagende projecten
 • Een functie voor 24-40 uur per week met zicht op een vaste aanstelling
 • Salaris volgens de architecten CAO, passend bij je verantwoordelijkheden en vaardigheden
 • Bureau-activiteiten, bedrijfssport en een maandelijkse borrel

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar info@tpahga.nl ter attentie van Boudewijn van Langen.