08
jul

Verbouwing kantoorvleugel WerkSaam

Bekijk hier het prachtige resultaat van ons ontwerp van de verbouwing van een kantoorvleugel bij WerkSaam Westfriesland. Een van de projecten die in het begin van de COVID-19 periode is opgeleverd.

Als ontwerpuitgangspunt is er gekozen om zoveel mogelijk van de aanwezige materialen te behouden en zijn duurzame materialen toegepast. Zo zijn bijvoorbeeld oude deuren opnieuw bekleed met stickers met landmarks uit zeven gemeenten.

De vleugel is opgedeeld in drie delen die in elkaar overlopen. Het begint met de drukke spreekkamers loopt over naar de kantoortuin en eindigd bij de stilteruimte waar in kleine ‘huisjes’ mensen geconcentreerd kunnen werken.

In opdracht van: WerkSaam Westfriesland

In samenwerking met: Wit Wognum BV, Van der Laan BV, Schermer Installatietechniek BV en ROMU Installatie BV