28
okt

Revitalisatie WerkSaam Westfriesland

Na een succesvolle transformatie van één van de kantoorvleugels bij WerkSaam Westfriesland, zijn wij nu betrokken bij de verdere revitalisatie van het pand.

Het voornaamste doel van het project is om het pand te verduurzamen. Eerst is het exterieur aangepakt, zo is recentelijk de isolatiewaarde van het dak verbetert. Ook is het parkeerterrein gereorganiseerd om meer fietsplekken te creëren.

Intern worden de bestaande vleugels zo ingericht dat een productieve, comfortabele en gezonde werksfeer ontstaat. De toepassing van de typerende kleuren van WerkSaam wordt de verbindende factor die verschillende afdelingen met elkaar verbindt. Diverse aspecten zoals licht, akoestiek en luchtkwaliteit zijn onderzocht en worden in de nieuwe omgeving geoptimaliseerd. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande en duurzame materialen.

In opdracht van: WerkSaam Westfriesland

In samenwerking met: Aannemingsbedrijf WitWognum BV, vanderlaan BV, Schermer Installatietechniek BV, Romu Installatie BV