04
apr

Ontzorgingsprogramma Rijksmonumenten

Het Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Monumenten van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) is gestart. Eigenaren van rijksmonumentale panden die willen verduurzamen kunnen zich hiervoor aanmelden.

 

Door deel te nemen aan het Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Monumenten kunt u als eigenaar van een rijksmonument gebruik maken van onze kennis, expertise en passie voor erfgoed. Naast het enthousiasmeren om te verduurzamen kunnen wij u ondersteunen met ontwerpvragen. U mag verwachten dat wij u ontzorgen en adviseren over de verschillende verduurzamingsmogelijkheden met een praktische benadering en de benodigde kostenefficiëntie.

 

TPAHG architecten adviseert en ondersteunt u bij het verduurzamen van uw rijksmonument. Ons bureau heeft een sterke focus op het behoud en de herbestemming van erfgoed, een integrale benadering staat centraal.

 

Op de website https://www.monumenten.nl/ kunt u starten met de Zelfscan Duurzaam Monument en kunt u zich vervolgens bij ons aanmelden voor het Ontzorgingsprogramma.

 

Heeft u een gemeentelijk of provinciaal monument of een beeldbepalend pand en wilt u ondersteuning bij het verduurzamen van uw monument? Bekijk dan de vergoedingsregeling van het Restauratiefonds.

 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.