27
jun

Nieuwe openstelling DuMaVa

Vanaf 18 september 2023 tot en met 31 december 2024 is er een nieuwe openstelling van de DuMaVa, subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed. Als eigenaar van maatschappelijk vastgoed, zoals scholen, overheidsgebouwen, rijksmonumenten, is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor duurzaamheidadvies en de aanschafkosten van energiebesparende maatregelen.

Na een succesvolle eerste aanvraag in oktober 2022, waarbij het budget binnen één dag volledig was verdeeld, willen wij u eraan herinneren om tijdig te beginnen met de voorbereiding van uw aanvraag. Ons team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het indienen van uw aanvraag, zodat deze op 18 september volledig gereed is.

Contact opnemen kan door te bellen via 0229 – 212 919 of door een mail te sturen naar info@tpahga.nl