05
mrt

TPAHG architecten in Noordhollands Dagblad met appartementen Achterom

Eeuwenlang waren ze onderdak voor de meest uiteenlopende mensen – van burgemeester tot arme sloebers – maar nu breekt voor de gebouwen achter de gepleisterde roze gevel van Achterom 3-5 een nieuw hoofdstuk aan. In goed overleg met de stedelijke monumentenhoeders is het pand tot in alle hoeken verbouwd. Er zijn veertien moderne appartementen in gemaakt. Die gaan zaterdag 7 maart in de verhuur: ze worden toegewezen na een ’open huis’ dat op afspraak kan worden bezocht.

 

Lees hieronder het volledige artikel:

https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200304_68657288/eeuwenoude-panden-in-hoorn-weer-woongebouw-achter-roze-gepleisterde-gevel-aan-achterom-gaan-veertien-moderne-huurappartementen-schuil?utm_source=google&utm_medium=organic