04
jun

Oplevering Slot Loevestein!!

Opgeleverd! Gisteren is in het bijzijn van onze opdrachtgever Slot Loevestein en de hoofdaannemer Koninklijke Woudenberg het onderhoudswerk aan het Slot opgeleverd. In deze fase zijn de Waaltoren en poorttoren voorzien van nieuw lei- en loodwerk en is het glas in lood, metsel- en houtwerk waar nodig hersteld. Verder is het schilderwerk uitgevoerd. Wij danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen en de mooie opdracht en de vaklieden van Koninklijke Woudenberg, Leidekkersbedrijf Engelberts B.V., Schildersbedrijf de Jongh b.v., Glasatelier Domstad, Ravesteyn en Steigerbouwer Post voor de fijne samenwerking en het behaalde eindresultaat. Als kers op de taart kregen we van een gids die er al 35 jaar werkt complimenten voor het eindresultaat en gaf ze aan dat het Slot er nog nooit zo mooi bij heeft gestaan als nu.