28
sep

Duurzaam Erfgoed Congres

Wij waren vandaag aanwezig bij het Duurzaam Erfgoed Congres vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag.

TPAHG architecten maakt deel uit van een door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) geïnitieerd ontzorgingsprogramma voor rijksmonumenteigenaren. Het doel is om in een periode van tenminste drie jaar eigenaren zoveel mogelijk te ondersteunen bij de verduurzaming van hun rijksmonument. Eigenaren kunnen hiervoor een vergoeding krijgen op advies- en ontzorgingskosten. Als Duurzaam Monumenten (DuMo) adviseur zijn wij daarnaast aangesloten bij het Nationaal Restauratiefonds. Wij verzorgen maatwerkadviezen die geschikt zijn voor de aanvraag van laagrentende leningen of verschillende provinciale en landelijke subsidies zoals de regeling voor Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (DuMaVa).