17
jul

Bedrijfsuitje TPAHG architecten 2023

Vorige week hebben we met ons team een bedrijfsuitje gehad! We begonnen de dag met een inspirerende workshop in de werkplaats van Pronk Bouw in Warmenhuizen. Daar kregen we de kans om praktijkoefeningen te doen die nauw aansluiten bij ons vakgebied: van leidekkers- en loodgieterswerk tot het bewerken van hout en het herkennen van verschillende houtsoorten. Ook hebben we onze metsel- en voegtechnieken verder kunnen aanscherpen.

Na een heerlijke lunch bij DJUS, was het tijd voor een uitdagend Expeditie Robinson-avontuur op het strand van Schoorl, georganiseerd door “De Jongens uit Schoorl”. Hier werden we op de proef gesteld met verschillende uitdagende opdrachten die onze samenwerking, creativiteit, communicatie, inzicht en doorzettingsvermogen op de proef stelden.

Vervolgens zijn we op elektrische Fatmax kickbikes door de prachtige Hondsbossche Duinen gereden, waar we hebben genoten van de frisse buitenlucht en de natuur van Noord-Holland.

We sloten de dag af met een heerlijke barbecue bij strandpaviljoen STRUIN, waar we onder het genot van een borrel konden nagenieten van de gezelligheid en het succes van de dag.

Met dank aan Pronk Bouw, Glenn Pronk, Chris Pronk en De Jongens van Schoorl voor het organiseren van deze fantastische ervaring.